Tervetuloa alennuskoodien maailmaan

Alennuskoodit ovat koodeja joiden avulla verkkokaupat tarjoavat erityisalennuksia asiakkailleen.

Alennuskoodi.fi-sivuston tarkoitus on tuoda suomalaisille kuluttajille alennuskoodeja, joilla verkko-ostokset saa tehtyä hieman halvemmalla. Erilaisia alennuskuponkejahan on ollut olemassa jo ennen internetiä, silloinhan kuponkeja leikattiin puhelinluettelosta ja erilaisista kuponkiuutisista. Kaupan siirtyessä verkkoon ovat alennuskupongit (tai tässä tapauksessa alennuskoodit) kokeneet uuden tulemisen.

Verkkokauppiaat ovat alkaneet palkita aktiivisia asiakkaitaan jotka haluavat nähdä vaivaa ja etsiä parhaat hinnat ostoksilleen ja ovat julkistaneet alennuskoodeja tätä varten. Asiakkaat jotka eivät jaksa alennuksia etsiä päätyvät maksamaan tuotteistaan hieman korkeamman hinnan.

Tässä blogissa on tarkoitus käydä läpi paitsi alennuskoodeihin liittyviä teemoja, mutta myös kommentoida eri verkkokaupan ilmiöitä.

Avainsanat: , ,

Vastaa