Alennuskoodit kesälomalle

Juhannus alkaa olla vietetty ja kesäloma on alkamassa useimmilla viikon kuluttua. Voit säästää kesälomamatkallasi sievoisen summan rahaa jos käytät sopivia alennuskoodeja tai löydät tarjoushintaiset lennot tai hotellit. Alennuskoodi.fi sivustolla on tarjolla ainakin seuraavia kampanjoita kesää ajatellen:

  1. Hotels.com taitaa olla Suomen suosituin hotellinvarauspalvelu, josta löydät hotellit lähes kaikkiin mahdollisiin kuviteltavissa oleviin kohteisiin hyvällä hinnalla. Juuri nyt Hotels.comissa on käynnissä kesäale, jossa hotelleja on tarjolla jopa 40% alennuksella. Kannattaa tarkkailla sivustoa myös alennuskoodeja ajatellen, sillä Alennuskoodi.fi julkaisee aina silloin tällöin eksklusiivisia Hotels.com alennuskoodeja.
  2. Lentoja kannattaa etsiä esim. Supersaverista tai eBookersilta. Kummallakin on usein eri lentoyhtiöiden tarjouksia ja molemmista löytyy myös hotelleja erinomaisin tarjouksin.
  3. Hotellimaailma, Omenahotelli ja Scandic tarjoavat hotelleja kotimaasta ja pohjoismaista (Scandic) kesätarjoushinnoin.

Kannattaa käydä Alennuskoodi.fi sivustolla kesälomamatkojasi varatessa, sillä uusia tarjouksia ja alennuskoodeja tulee usein.

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa