Alennuskoodi.fi on Suomen suurin ja vanhin alennuskoodisivusto

Tilaa uutiskirje

Uusimmat alennuskoodit viikoittain sähköpostiisi

Etsi alennuskoodeja

 

XXL alennuskoodit

 • Alennus:
 • XXL tarjoaa uutiskirjeen tilaajille 20% alennusta lähes kaikista tuotteista. Voimassa 14.2.2018 saakka.
 • Alennus:
 • XXL sporttiale on käynnissä, tarjoukset jopa 70%. Julkaistu 16.12.2017.
 • Alennus:
 • XXL alennuskoodilla 20% alennusta kaikista maastohiihtovälineistä. Voimassa 8.11.2017.
 • Alennus:
 • XXL tarjoaa 25% alennusta uutiskirjeen tilaajille. Voimassa 19.10.2017 saakka.
 • Alennus:
 • XXL alennuskoodilla 25% alennusta kaikista pyöräilykypäristä ja -kengistä. Voimassa 19.9.2017 saakka.
 • Alennus:
 • XXL tarjoaa 25% alennusta uutiskirjeen tilaajille. Voimassa 11.5.2017 saakka.
 • Alennus:
 • XXL tarjoaa 25% alennusta ystävänpäivän kunniaksi. Voimassa 14.2.2017 saakka.
 • Alennus:
 • XXL ystävämyynnissä 25% alennusta lähes kaikista tuotteista. Voimassa 3.11.2016 saakka.
 • Alennus:
 • XXL tarjoaa 20% alennusta jääkiekkotuotteista. Voimassa 3.7.2016 saakka.
 • Alennus:
 • XXL varaston tyhjennysmyynnissä paljon tuotteita jopa 60% alennuksella. Julkaistu 25.2.2016.
 • Alennus:
 • XXL sporttiale on käynnissä, paljon edullisia tuotteita XXL-verkkokaupssa. Julkaistu 2.1.2016.
 • Alennus:
 • XXL tarjoaa 5-130€ alennusta ostoksista tilauksen loppusumman mukaan. Voimassa 5.12.2015 saakka.

XXL Sports & Outdoor

Pohjoismainen XXL Sports & Outdoor on jo parin vuoden ajan lukeutunut myös Suomen tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin myös netissä toimiviin urheilutarvikekauppoihin. Kaikenlaisten ulkoilu-, urheilu-, retkeily- ja erätuotteiden etsijät huomaavat sen myymälöissä ja sivustolla olevan tuotevalikoiman ruhtinaallisen laajaksi ja kattavan vaativimpienkin toiveet. Omien sanojensa mukaan XXL:n menestyksen takana on sen loistava ja toimiva liikeidea: laaja valikoima, tunnetut merkkituotteet ja ”ekstra edullisemmat hinnat”. Kaikki ne yhdessä pitävät asiakkaat tyytyväisinä ja saavat nämä palaamaan löytöretkelle XXL-paratiisiin yhä uudelleen. Lisäksi XXL pyrkii olemaan jokaisen lajin erikoisliike, jonka katon alta jokainen löytää kaipaamansa.

Historia

XXL Sports & Outdoor näki päivänvalon Norjassa jo vuonna 2001, jolloin sen ensimmäiset myymälät avasivat ovensa. Yrityksen perustaja on Øivind Tidemandsen, ja virallisesti se on maassa rekisteröity nimellä XXL Sports & Villmark. Norjan pääkaupungissa päämajaansa pitävä XXL:n koosta ja menestyksestä kertoo sekin, että yritys on tänään noteerattu Oslon pörssissä. Verkkokauppa avautui sekin jo vuonna 2002, joten yritys on alansa konkareita netissä. Norjassa XXL:llä on luonnollisesti erityisen vahva jalansija, kiitos sen 22 myymälän, mutta Ruotsin 13 kivijalkakauppaa takaavat sille myös kyseisillä markkinoilla ansaittua menestystä.

Suomessa XXL aloitti heti suursuosioon yltäneen myyntinsä vuonna 2013, jonka jälkeen se on avannut kymmenkunta myymälää eri puolelle Suomea. Myymälät ovat poikkeuksetta noin 4 000 neliön suuruisia, joten myös niiden valikoima vastaa verkkokaupasta löytyvää mahdollisimman hyvin. Taloudellisin termein kerrottakoon, että yrityksen liikevaihto vuonna 2012 ylsi jo noin 420 miljoonan euron kieppeille.

Tuotevalikoima

XXL:n tuotevalikoima on harvinaisen laaja ja varmasti aiheuttaa yrityksen kilpailijoille aikamoista päänvaivaa ja kateutta. Harva urheilu- ja ulkoilualanalan kansainvälinenkään suuryritys kykenee tarjoamaan yhtä monipuolista ja vakuuttavaa tuotevalikoimaa. Jokaisen osaston takana toimii vain kyseiseen tuote kategoriaan erikoistuneen henkilökunnan tiimi, joka seuraa alan kehitystä ja saa jatkuvaa tuotekoulutusta. Saman XXL-katon alla palvellaan aina niin aloittelijoita, kuntoilijoita, aktiiviharrastajia kuin kilpaurheilijoita.

Urheilu & pallopelit -osaston valikoimasta löytyvät lähes kaikki perinteiset joukkue- ja yksilölajitarvikkeet, onpa kyseessä sitten maalla tai vedessä harjoitettava laji. Samalle osastolle kuuluvat myös lukemattomat kuntosalilaitteet laidasta laitaan.

Kengät-osasto myy juuri sitä, mitä nimi kertoo eli vapaa-aikaan ja urheiluun, ulkoiluun ja eräretkiin soveltuvia jalkineita. Valikoima kattaa niin miesten, naisten kuin lasten tarpeet. Itse jalkineiden lisäksi samalla osastolla voi etsiä pohjallisia, erikoissukkia sekä kengänhoidossa välttämättömiä tuotteita.

Vaatteiden osastolla odottavat urheiluun ja ulkoiluun suunnitellut vaatteet koko perheelle. Valikoima kattaa koko vaatetuksen aina alusvaatteista takkeihin ja housuihin sekä haalareihin, niin kuivalle kuin sateiselle säälle ja niin talven tuiskuihin kuin kesän helteille.

Pyöräilyn alta etsiessä tulevat vastaan niin itse pyörät ja potkulaudat kuin niiden varaosat, mutta myös kyseisten lajien harrastajien vaatetus kenkiä myöten. Erilaiset pyöräilyvarusteet, kuten kypärät, valaisimet, heijastimet samoin kuin urheiluelektroniikka ovat nekin valittavissa.

Retkeily & erä on kerännyt osastolleen pitkän listan erilaisia retkeilyvarusteita taltoista, makuupusseista tai vaelluskengistä reppuihin ja rinkkoihin tai otsalamppuihin. Myös grillaus- ja savustusvälineet, kartat ja kompassit sekä GPS-laitteet ovat edustettuina, samoin kuin matkalla mukana tarvittavat vedenpuhdistuslaitteet.

Kuntoilu-osasto on yrityksen suurimpia osioita ja tarjoaa kuntolaitteita laidasta kaitaan. Lisäksi alakategorioina ovat fitness, core-harjoittelu, voimaharjoittelu, crossfit, lisäravinteet, juomapullot ja tarvikkeet, reput ja kassit, kuntosalivalikko sekä urheiluelektroniikka.

Hyvinvointi takaa asiakkaille päivittäisravinteita, lisäravinteita, hoito- ja terveystuotteita ensiavusta tukisiteisiin, ihon- ja hiustenhoitoa sekä hierontaan liittyviä hoitotuotteita. Myös juomapulloja ja tarvikkeita, matkalla tarvittavia tuotteita sekä aurinkolaseja voi etsiä tältäkin osastolta.

Kalastusosasto on Ahdilta saalista narraavien unelma. Niin vavat kuin siimat, uistimet ja kelat, perhokalastustarvikkeet ja muut kalastajan kaipaamat tuotteet odottavat ottajaansa. Lisäksi voit ostaa kalastuslaukkuja, haaveja, kuivana ja lämpimänä pitäviä kalastusvaatteita sekä talvikalastuksen erikoistuotteita.

Metsästysosaston sisältö on sekin itsestäänselvyys. Metsästyksen ystävät löytävät sieltä niin vaatetuksen, alan elektroniikan, puukot ja kirveet, optiikan, metsästysaseet ja asetarvikkeet, naamioinnin ja kyttäyksen varusteet, maalitaulut ja muut tarvikkeet. Jälkimmäisiin lukeutuvat esimerkiksi kuulosuojaimet ja patruunavyöt.

Ratsastusosasto on sekin varsinainen alansa aarreaitta. Hevosten seurassa viihtyvät voivat valita itselleen vaatteet ja asusteet, kengät, kypärät ja liivit. Nelijalkaisille ystäville puolestaan on tarjolla monenlaisia tarvikkeita, joista mainittakoon suitset, kuolaimet, kannustimet ja vaipat.

Koiratarvikkeet on nimeään kunnioittaen koiran ja hänen omistajansa oma osasto. Yhteisiin hetkiin ovat saatavilla esimerkiksi kaikki lelut ja kuntoilutarvikkeet, ruokakupit ja niiden täytteet, mukavat pedit ja kätevät häkit, ulkoiluasusteet koirankenkiä myöten, pannat ja taluttimet sekä koiran hoitotuotteet, joilla niin turkki kuin hampaat pysyvät priimakunnossa.

Talviurheilulle on varattu ikioma osastonsa, josta löytyvät niin hangilla kuin jäällä tarvittavat tuotteet. Laskettelu, maastohiihto, Telemark ja vapaalasku, lumilautailu, talvileikit, rando, jääkiekko ja kaunoluistelu jne. ovat edustettuina. Hurjaa vauhtia mäenlaskuun taas saa niin pulkilla, rattikelkoilla kuin minisuksilla.

Laatunsa puolesta XXL Sport & Outdoorin valikoimasta löytyvät vain ja ainoastaan tunnetut merkkituotteet, joten asiakas saa vain kunkin alan parasta. Jokaisen lempibrändi on luultavimmin valittavana, onpa kyseessä sitten Bauer, Sorel, Didriksons, Unihoc, Haglöfs, Helly Hansen, MacKenzei, Gyttorp, Gamo, Dogman, Flexi, Titan, Proform, Salomon, Fischer, Rossignol, Jackson, Hansbro tai jokin muu sadoista XXL:n myymistä sadoista merkeistä.

Hinnat niin XXL:n jättikokoisissa myymälöissä kuin sen ruhtinaallisessa verkkokaupassa ovat erityisen houkuttelevia. Edullisten hintojen takana on yrityksen suuri koko ja menekki, jolloin sen sisäänostohinnat ovat alhaisemmat kuin kilpailijoiden. Kuka tahansa voi myydä edullisesti, mutta ei samaa laatua kuin XXL.

Alennuskoodit, maksutavat ja toimitus

Alennuskoodeja XXL ei toistaiseksi asiakkailleen tarjoa, mutta sen sivustolla ja myymälöissä on aina esillä roppakaupalla muita houkuttelevia tarjouksia ja kampanjoita, joita hyväksikäyttämällä voit säästää jo edullisista hinnoista vielä lisää. Alennuskampanjat näkyvät selkeästi heti etusivulle siirryttyäsi, ja tavallisesti alennukset ovat 20 % luokkaa, mutta jatkuvasti päivittyviltä Löytöjä-sivuilta voit toisinaan löytää vieläkin mahtavampia prosentteja.

Maksutavaksi XXL:n sivustolla ostoskoriin noukkimillesi tuotteille voit valita jonkin seuraavista:

 • Verkkopankkimaksu omilla tunnuksillasi, kunhan pankkisi on S-pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea tai Säästöpankki.
 • Luottokortti: niin Visa kuin MasterCard kelpaavat
 • Debit-/Credit-yhdistelmäkortti tai Visa Electron: maksukortilla maksettaessa rahat veloitetaan tililtä maksuhetkellä. Visa Electronissa tulee olla verkkomaksuominaisuus, jotta se toimii.
 • Lasku: Klarnalla maksuaikaa 14 vuorokautta tilauksen lähetyksestä, palvelusta ei peritä erillistä lisämaksua. Mikäli laskun maksu kuitenkin myöhästyy, lisätään summaan viiden euron muistutusmaksu sekä viivästyskorko.
 • Erämaksu: Klarnan kautta maksuaika 3 – 36 kuukautta. Asiakas voi jopa itse päättää kuukausittaisen maksunsa suuruuden, kunhan se on vähintään 9 euroa. Joustavan erämaksun avulla kaikkien tilausten samalle kuukaudelle kertyvät maksuerät voidaan yhdistää yhdeksi käteväksi kuukausilaskuksi.

XXL Sports & Outdoorin tilaukset toimitetaan asiakkaille Postin kautta ja valittavina on useita eri palveluja. Economy 16 tuo pakettisi lähimpään postitoimipaikkaan, ja kulut määräytyvät tilauksen arvon, painon ja tuotteiden mukaan seuraavasti: alle 35 kilon paketti, jonka arvo on alle 50 € maksaa 4,90 € mutta arvon ollessa yli 50 € toimitus on täysin ilmainen, jääkiekkomailojen toimitus maksaa 7,90 € ja pyörien, suksien sekä sauvojen 19,90 €. Express Business Day 14 puolestaan takaa tilauksen toimituksen työpaikallesi, kunhan tilaus ei sisällä pyöriä tai suksia. Palvelun hinta on 9,90 € ja painoraja 35 kiloa. Express Flex tuo paketin suoraan kotiin, Suomenlinnaa lukuun ottamatta. Alle 35 kilon pakettien toimitusmaksu on 9,90 €, jääkiekkomailojen 14,90 € ja suksien, sauvojen sekä pyörien 29,80 €. Express Flex Pallet on painavien pakettien suora kotiinkuljetus, jonka normaaliveloitus on 49,90 €, mutta yli 120 kilon paketeista asiakas maksaa peräti 149,90 € toimitusmaksun. Viime aikoina mahdolliseksi tullut nouto XXL-tavarataloista on luonnollisesti ilmainen.

Palautukset ja asiakaspalvelu

Palautusten suhteen XXL Sports & Outdoor tarjoaa asiakkailleen alallaan ainutlaatuisen 100 päivän ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden. Poikkeuksina ovat hygieniatuotteet, uima- ja alusasut, asennetut sukset sekä luvanvaraiset aseet ja ammukset. Jopa verkkokaupasta ostetut tuotteet voi tänään käydä vaihtamassa tai palauttamassa missä tahansa XXL-tavaratalossa, kunhan tilausvahvistus on matkalla mukana. Verkkokauppaan palautettavien tuotteiden mukana tulee aina olla täytetty palautuslomake, jonka voi tulostaa XXL:n sivustolta. Jollei tulostaminen ole mahdollista, voit myös kirjoittaa samaiset tiedot tavalliselle paperille käsin ja liittää sen pakettisi mukaan. Kotiin toimitetut suuret tuotteet voi palauttaa sopimalla niiden noudosta yhdessä asiakaspalvelun kanssa etukäteen. Kannattaa myös muistaa, että postista noutamattomista paketeista XXL veloittaa 19,90 € suuruisen käsittelykulun, sillä noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus.

Asiakaspalvelun osalta XXL auttaa asiakkaitaan usealla tapaa. Arkena sinulle vastataan puhelimitsekin kello 13 – 16 välisenä aikana, muulloin voit lähettää sähköpostitse yritykselle kysymyksiä ja kommentteja. Sähköposteihin yritys vastaa arkena kello 8 – 16. Myös Facebookin ja Twitterin kautta XXL:ään saa yhteyttä, mikäli kyseiset tavat ovat enemmän mieleesi. Jos tiedustelusi koskee tiettyä tavarataloa, löytyy sivustolta jokaisen tavaratalon avustava puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Ennen kuin otat asiakaspalveluun yhteyttä, voit luonnollisesti käydä etsimässä vastausta itseäsi askarruttavaan asiaan sivustolta löytyvällä Usein kysytyt kysymykset -sivulla.

Muuta huomioitavaa

XXL tarjoaa asiakkailleen Hintalupauksen, jonka mukaisesti se maksaa sinulle hinnaneron tuotteesta, jonka olet löytänyt 30 päivän kuluessa ostohetkestä jostakin muusta kotimaisesta, eli .fi-päätteisestä verkkokaupasta, ja tavaratalojen tuotteiden kohdalla 100 km säteellä toimivasta mistä tahansa muusta myymälästä. Hintalupauksen ulkopuolelle jäävät kuitenkin luvanvaraiset aseet sekä asiakkaalle henkilökohtaisesti annettavat tarjoukset.

XXL Sport & Outdoor -sivusto tarjoaa erittäin kattavan Vinkit ja neuvot -osion, joka avustaa harvinaisen kattavan tietopaketin välityksellä eri kategorioiden tuotteiden valitsemisessa ja hoidossa. Lisäksi usean osaston henkilökunnalta on luettavissa asiantuntevat vinkit juuri heidän omaa osastoaan koskien, kirjoittajien henkilökohtaisten kokemusten ja taustan värittäminä.

XXL Sports & Outdoor tarjoaa kaikille yli 300 euron arvoisille pyörille esikasauksen ja säädön ennen niiden toimitusta. Muussa tapauksessa uusi ajokki saapuu valmistajan pakkauksessa mukanaan ohjeet, joilla saat pyörän helposti ja nopeasti ajokuntoon omin voimin.

Alennuskoodeja muista vastaavista verkkokaupoista

Auta palvelun parantamisessa, lähetä uusi alennuskoodi!

Kategoria:
Sivusto:
Alennuskoodi:
Voimassaoloaika:
Alennuksen kuvaus:
Bottitarkistus: Paljonko on 2+2?