Alennuskoodi.fi on Suomen suurin ja vanhin alennuskoodisivusto

Tilaa uutiskirje

Uusimmat alennuskoodit viikoittain sähköpostiisi

Etsi alennuskoodeja

 

Interflora alennuskoodit

  • Alennus:
  • Interflora alennuskoodilla 5€ alennusta kukista. Voimassa 16.9.2018 saakka.

Interflora

Maailman tunnetuin ”kukkakauppa” on eittämättä Interflora, joka toimittaa tunteilla höystettyjä ja huumaavasti tuoksuvia kukkatervehdyksiä lähes kaikille maailmankolkille. Voit valita joko liikkeestä tai verkkokaupasta oman kukkakimppusi tai -asetelmasi, ja se on parhaassa tapauksessa perillä jo muutaman tunnin kuluessa, onpa vastaanottaja sitten naapurikaupungissa tai toisella puolella maapalloa. Yhden kukkakauppaketjun sijaan Interflora on virallisesti itsenäisten alan yrittäjien organisaatio. Jokainen Interflora palvelee asiakkaitaan erityisellä ammattitaidolla ja arvostuksella ja tarjoaa ainutlaatuisen laajan valikoiman kaikkiin elämäntilanteisiin suunniteltuja kukkatervehdyksiä. Ne kertovat yleisilmeellään ja yksityiskohdillaan sen, mitä sanat eivät kykene ilmaisemaan. Pelkkien kukkien lisäksi Interfloran lähetyksiin voi nykyään yhdistää herkullista suklaata tai hellyttävän pehmonallen.

Historia

Interfloran juuret ulottuvat pitkälle menneisyyteen, sillä jo vuonna 1920 Glasgowissa toiminut floristi Joe Dobson ja Essexissä asunut puutarhuri Carl Englemann liittyivät Yhdysvaltalaiseen, kansainvälisiä kukkalähetyksiä tehneeseen jäsenliittoon, Florists’ Transworld Deliveryyn. Paria vuotta myöhemmin Ison-Britannian oma haarajärjestö näki päivänvalon 17 osallistuvan kukkakauppiaan voimin ja iskulauseena toimi ”Kukkia kaapelin kautta”.

Vuonna 1953 järjestön nimi vaihtui tuntemaamme muotoon Interflora ja tunnuslausumiksi valittiin ”Kukkia ympäri maailman” sekä ”Sano se kukkasin”. Tänään organisaatioon kuuluu jo yli 56 000 jäsenkauppaa ja se toimii peräti 140 maassa, kaikissa maanosissa.

Pikkuiseen ja syrjäiseen Suomeenkin Interflora saapui jo vuonna 1927 nimellä Suomen Kukkavälitysyhdistys. Jäseniä oli alkuun vain 14 mutta toiminta ammattimaista, järjestihän se ensimmäisen sidontakurssinsa jo vuonna 1929. Interflora-Suomeksi nimi vaihtui vuonna 1965 ja saman vuosikymmenen aikana alkoi televisiomainontakin. Tällä hetkellä jäsenliikkeitä on maassamme reilut 300. Jokainen niistä toimii koulutetun ja asiantuntevan ammattilaisen takaamalla taidolla. Voit siis olla varma, että saat korkeaa laatua ja palvelua, sekä ajan hermolla pysytteleviä kukkasommitelmia kaikkiin elämäntilanteisiin.

tuotevalikoima

Laajalla liittoutumalla on luonnollisesti ihastuttavan laaja tuotevalikoima. Se on suunniteltu ja toteutettu vuosikymmenten ammattitaidolla ja kokemuksella, sekä asiakkaiden toiveiden mukaan. Valittuasi alkuun, ovatko kukat ja suklaat menossa Suomeen vai ulkomaille, ilmestyy näkyville valikko, jonka kautta löydät helposti itseäsi miellyttävän kukkatoimituksen vastaanottajalle sopivaan elämäntilanteeseen, onpa kyseessä sitten iloinen tai surullinen hetki.

Kimppuja on saatavilla monien kukkien yhdistelminä tai pelkkinä ruusuisina. Yhdistelmien kukat voivat sisältää niin ruusuja kuin liljoja, neilikoita, germinejä, nappikrysanteemeja, salalia, intiaanikukkia, hortensioita, krysanteemeja, alstroemerioita, värikalloja, harsokukkia, skimmia, orkideoita jne. mitä mielikuvituksellisimpina väriyhdistelminä. Osa kimpuista myydään värin mukaan, ja esimerkiksi sininen kimppu sisältää vuodenajan mukaan vaihtuvia sinisiä kukkia. Ruusukimput voivat olla joko samanvärisistä tai erisävyisistä ruusuista koottuja. Värivaihtoehtoja on intohimoisen punaisesta hempeän vaaleanpunaiseen, iloa tuovaan keltaiseen, kestävyyttä ja lämpöä viestittävään oranssiin sekä viattomuutta huokuvaan valkoiseen. Ruusuja on saatavilla myös kappaleittain ostamalla, väreinä ovat tällä hetkellä punainen, valkoinen, vaaleanpunainen ja shampanja.

Kukkia voi valita myös tietyn elämäntilanteen mukaan. Niin syntymäpäivä, vauvaonnittelut, surukukat kuin hautajaiset ovat edustettuina. Lisäksi sivustolla on ajankohtaisesti vaihtuvia kategorioita, kuten isänpäivä, äitienpäivä tai ystävänpäivä. Kimppujen ja asetelmien värit on valittu tilanteeseen sopiviksi, jotta asiaan vihkiytymätönkin osaa vaivattomasti tehdä asianmukaisen valinnan. Esimerkiksi suruhetkiin soveltuvat parhaiten valkoinen, vihreä ja sinisen tai lilan sävyt, vaikka punertavia ja keltaisiakin kukkia voi niiden seassa olla. Hautajaisia varten Interflorasta ovat saatavilla niin kauniit asetelmat kuin hautakimput, -vihkot ja -seppeleet, joihin voit halutessasi valita lisämaksullisen nauhan tekstillä. Syntymäpäivänä saajaa voi muistaa myös hehkuvan punaisilla tai pinkeillä kukilla.

Kukat & nalle tai kukat & suklaa tarjoaa kauniita yhdistelmiä, niin yksittäisten kukkien kuin kukkakimppujen osalla. Niillä yllätät niin ystävän, virkaveljen, perheenjäsenen kuin sydämesi valitun useamman aistin kautta. Suklaat ovat noin 100 gramman rasioissa, joko sydämen-, jäätelötötterön- tai neliönmuotoisissa. Herttainen nalle puolestaan on 13 cm korkuinen vaaleanruskea yksilö, jolla on kaulassaan rusetti.

Ulkomaille menevien kukkien valikoima riippuu kohdemaasta ja latautuu eteesi maan ensin valittuasi. Valikoima heijastaa paikallista kulttuuria, saatavilla olevia kukkia mutta on poikkeuksetta kattava ja näyttävä. Valintakategorioita ei ole käytettävissä, mutta voit rajata kukkahakuasi haluamasi hintahaitarin mukaan.

Hintojensa puolesta Interflora kykenee palvelemaan aivan kaikkia. Jokaisen kategorian alla on niin edullisia, keskihintaisia kuin kalliita kukkatervehdyksiä. Esimerkiksi kotimaan tilausten kohdalla yksittäisen ruusun saa alkaen 13 €, kun taas kalliiden ja suurikokoisten asetelmien hinnat voivat yltää noin 200 € tienoille. Ulkomaille menevien kukkien kohdalla yläraja on korkeampi.

Jokaisen kukkatervehdyksen hintaan kuuluu luonnollisesti kuoreen suljettu tervehdyskortti. Korttiin kirjoitetaan asiakkaan itsensä haluama teksti, jotta viesti on aina henkilökohtainen ja tilanteeseen sopiva.

Jollet ole varma, millaisista kukista vastaanottaja pitää, voit valita 2 vuotta voimassa olevan kätevän Kukkalahjakortin. Sen saaja voi kääntyä minkä tahansa Suomessa toimivan Interflora-kukkakaupan puoleen ja valita sen valikoimasta itselleen mieluisia kukkia. Kukkalahjakortti toimitetaan onnelliselle saajalleen postitse.

Alennuskoodit, maksutavat ja toimitus

Interflora tarjoaa toisinaan jonkinlaisen alennuskoodin. Esimerkiksi jokin sen jäsenliikkeistä voi antaa asiakkailleen koodilla vaikkapa 10 % alennusta kaikista tilauksista. Toistaiseksi saatavilla ei ole kaikkiin Interflora-kauppoihin kelpaavaa yleistä alennuskoodia.

Maksutapoina kauniiden kukkatervehdysten Interfloralla hyväksytään seuraavat:

  • Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express ovat käytettävissä
  • Verkkopankin kautta: Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Aktia, Säästöpankki, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-Pankki löytyvät valikosta kassalla

Kukat toimitetaan toimituspaikkakunnalla tai sen lähellä olevan Interflora-kukkakaupan kautta, jolle tilauksesi välitetään. Perille kukat vie joko kauppias itse tai hänen käyttämänsä kuljetusliike. Tilaushetkellä voit valita haluamasi toimituspäivän, ja arkena ennen kello 12 tilatut kukat voidaan toimittaa jopa samana päivänä. Sunnuntaisin ja arkipyhinä kukkien toimitusta ei kuitenkaan taata. Ulkomaantilaukset on tehtävä toimitusta edeltävänä päivänä ja hautajaistilaisuuksiin menevät kukat ainakin 3 arkipäivää ennen siunaustilaisuutta. Sinulta kysytään myös, saako kukat vastaanottajan poissa ollessa jättää hänen ovelleen tai naapuriin. Kuljetusmaksuina Interflora perii kotimaassa 11,80 €, ulkomailla 17 € ja lahjakorttien kohdalla 2 €.

Palautukset ja asiakaspalvelu

Interfloran tuotteita ei tietenkään voi palauttaa niiden luonteen ja pilaantumisen vuoksi. Asiakas saa kuitenkin aina takeen siitä, että kukkatervehdyksessä käytettävät kukat ovat korkealaatuisia ja tuoreita. Mikäli vastaanottaja huomaa niissä jotain valitettavaa, on hänellä oikeus ottaa yhteyttä joko Interfloran pääkonttoriin tai kukat toimittaneeseen liikkeeseen viimeistään toimitusta seuraavana arkipäivänä ja vaatia uusia kukkia huonolaatuisten tilalle. Valituksen voi tehdä myös sähköpostitse.

Asiakkaitaan Interflora palvelee moderniin tapaan. Chatin välityksellä kysymyksiisi vastataan reaaliajassa arkena kello 8.30 – 16, jolloin apua on saatavilla myös puhelimitse. Halutessasi voit myös täyttää sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen. Palvelua luvataan kotimaisten kielten lisäksi myös englanniksi.

Muuta huomioitavaa

Interflora Suklaa on asiakkaalle kukkien lisäksi tarjottava tuotekategoria, jonka alla asustavat myös pehmonallet. Korkeintaan 100 gramman painoisia suklaarasioita on erimuotoisina ja värisinä.

Interfloralla on oma asiakkuusohjelmansa, joka tuo yritysasiakkaille mukanaan mukavia etuja. Kimput ja asetelmat voidaan esimerkiksi varustaa yrityksen omalla kortilla ja maksuehdoistakin voidaan sopia jokaisen kohdalla erikseen. Kyseiset yritykset voivat hoitaa maksut myös laskulla tai e-laskulla.

Jollet ole kukkien asiantuntija, löytyy Interfloran sivustolta loistavaa tietoa kukista, niiden symboliikasta, värin merkityksestä ja hoidosta. Ohjeiden avulla voit löytää juuri sen omaan tarpeeseesi sopivimman kukkasommitelman, joka kertoo sen, mitä olisit henkilökohtaisella käynnillä ilmaissut sanoin.

Alennuskoodeja muista vastaavista verkkokaupoista

Auta palvelun parantamisessa, lähetä uusi alennuskoodi!

Kategoria:
Sivusto:
Alennuskoodi:
Voimassaoloaika:
Alennuksen kuvaus:
Bottitarkistus: Paljonko on 2+2?