Ruokaa ravintoloista Woltilta

Testasimme ravintolaruokaa kotiin toimittavan Wolt-sovelluksen. Woltin kautta pystyy tilaamaan ruokaa kotiin pääkaupunkiseudulla ja toisaalta tilaamaan ruokaa valmiiksi noudettavaksi.

Ruoan kootiinkuljetus toimii tällä hetkellä ainakin Helsingissä, jossa Skifferin pitsat tulivat parin korttelin päähän todella näppärästi ja nopeasti. Espoossa kotiinkuljetusta ei ollut vielä tarjolla, mutta tilaus Kotipizzasta toimi sujuvasti, vaikkakin tilaus valmistettiin vasta paikalle saapuessa, mutta siinä ei pitkään mennyt.

Miksi käyttää Woltia? Itseni ainakin yllätti helppous, ruoan tilaaminen on todella nopeaa ja helppoa, paljon helpompaa kuin ravintoloiden verkkokaupoista, sillä maksutiedot ovat sovelluksessa valmiina. Myös kotiinkuljetus toimii lyhyellä kokemuksella ja ravintoloita on palvelussa jo 300, joten pelkän pitsan varassa ei tarvitse olla.

Wolt kannustaa kokeilemaan sovellusta tarjoamalla 5€ arvoisia alennuskoodeja, minkä tietenkin löydät myös Alennuskoodi.fi palvelusta. Promokoodilla ”MGGT” voit kokeilla Woltia ja säästää 5€ ensimmäisestä tilauksestasi.

Avainsanat: , ,

Vastaa