Plus-kokoista muotia verkkokaupoista

Koska myös suomalaiset ovat reipasta vauhtia tukevoituvaa kansaa, tarvitsee yhä suurempi osa kauppojen mahdollisesta asiakaskunnasta suurikokoista vaatetta. Mutta kuten usein kuulee uhkeiden naisten ja uljaiden miesten valittavan, eivät normaalit tavaratalot ja vaateliikkeet ole vielä tarpeeksi ottaneet huomioon heidän tarpeitaan. Ja milloin suurikokoista vaatetta on tarjolla, on valinnanvara niin mallien kuin värienkin suhteen suppea. Tarjolla on lähinnä ”mammamallistoa”, joka ei etenkään nuoren ihmisen päivää piristä.

Alennuskoodi.fi päätti ottaa myös tämän asiakaskunnan huomioon, ja tarjoaa alla pikakatsauksen verkkokauppoihin, jotka ovat joko erikoistuneet isoihin kokoihin, tai niistä on ainakin saatavilla laajahko valikoima plus-kokoja. Tänään ei kenenkään enää tarvitse pukeutua muodottomiin ”säkkeihin” tai käyttää vain mustaa, vaan voit etsiä omaa persoonallisuuttasi vastaavaa vaatetta.

Suomenkieliset verkkokaupat:

Peter Hahn www.peterhahn.fi: Peter Hahn perustettiin Saksassa vuonna 1964, ja sen myymälät sijaitsevat Keski-Euroopassa. Suomessa yritys toimii postimyyntinä ja verkkokauppana vuodesta 2005. Peter Hahn tunnetaan korkeasta laadustaan ja ylellisistä materiaaleistaan; saatavilla on kashmiria, silkkiä, alpakkaa, mohairia jne. Naisten klassisempaa linjaa löytyy kokoon 56 saakka, miesten kokoon 60. Tuotevalikoima on laaja, hintataso heijastaa kunkin tuotteen materiaalia ja laatua, eli kalliitakin tuotteita on tarjolla runsaasti. Ale-sivuilta saatat kuitenkin tehdä iloisia löytöjä. Toimituskulut ovat 5,90 per tilaus.

Ellos www.ellos.fi: Jo vuosia Suomessa toiminut, alkuaan ruotsalainen Ellos, tarjoaa suurikokoista muotia Plus-mallistoissaan. Naisten Plus-mallistosta löytyy suhteellisen paljon trendikästä pukeutumista kaikista vaatekategorioista kokoina 42 – 60, miesten Plus-mallisto on huomattavasti suppeampi, ja kokoja on saatavilla 6XL:ään. Hintataso on edullinen, ja kannattaa tutustua myös Ale-sivuihin. Ellokselle löydät verkosta usein alennuskoodeja.

NetAnttila www.netanttila.com: Naisille on saatavilla nuorekasta, värikästä vaatetta Double Beauty xl-mallistosta kokoon 56 saakka. Suurin osa tuotteista on puseroita, tunikoja ja mekkoja. Housuja on niukalti listalla. Miesten suuret koot on valitettavasti piilotettu muiden kokojen sekaan, eikä NetAnttilassa voi hakea tuotteita koon mukaan. Hintataso on niin ikään edullinen. Tilauksen nouto myymälästä on ilmainen.
Zalando www.zalando.fi: Myös saksalaisperäinen Zalando tarjoaa naisille erillisen Plus Size-malliston, josta löytyy korkealaatuista muotia, alusasut mukaan lukien, jokaiseen makuun aina kokoon 64 asti. Miesten isoja kokoja ei Zalandokaan ole valitettavasti koonnut omaksi mallistokseen mutta voit rajoittaa hakua vaatekategorioiden sisällä koon mukaan. Miesten kokoja on saatavilla kokoon 60 / 4XL / 52 tuumaa. Hintahaitari on suuri, eli jokaisen kukkarolle löytyy sopivia vaatteita. Zalandolta löytyy myös runsaasti suurikokoisia kenkiä; naisille kokoon 45 ja miehille kokoon 52 saakka. Tilauksille saat ilmaisen toimituksen ja 30 päivän palautusoikeuden. Zalando alennuskoodilla saat 10% alennuksen.

Halens www.halens.fi: Postimyyntiyritys Halens tarjoaa muotia myös verkkokaupassaan. Naisille on erillinen Isot Koot-mallisto, josta löytyy nuorekasta ja linjakasta vaatetta kokoon 60 asti. Alusasujen suuria kokoja ei ole eroteltu, mutta kokoa 54 /105 F-kuppikokoa löytyy. Miesten suuret koot löytyvät normaalikokojen joukosta, ja eräitä tuotteita on kokoon 5 XL saakka. Halensilta löytyy kenkiä kokoon 47 saakka, tosin pääasiassa lenkkareita. Halensille löytyy aina välillä alennuskoodeja.

Mr. Big www.mrbig.fi: Viisi myymälää omistava Mr.Big on kotimainen suurikokoisten ja pitkien miesten vaateliikeketju, josta löytyy korkealaatuista muotia jopa 215 cm. pituisille herroille. Verkkokaupasta löytyvät kaikki vaatekategoriat alusasuista, urheiluvaatteista, pikkutakeista aina housuihin ja juhlapukuihin. Kokoja on saatavana 10XL / C68:aan saakka. Mr.Bigin tuotteisiin kuuluvat myös asusteet ja kengät numeroon 50 saakka. Tuotteet ovat hintavia mutta Outlet-sivuilta ja etusivun Big Sale-osiosta löytyy usein runsaasti tuotteita jopa 70 % alennuksella.

Misura www.misura.fi: Vuodesta 2007 toimiva suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut uhkeiden naisten muotiin. Misura tarjoaa runsaasti yksilöllistä, näyttävää vaatetta kaikissa kategorioissa, kokoina 40 – 64. Misurasta löytyvät jopa vaikeasti saatavat ilta- ja morsiuspuvut. Vaatteet ovat kohtuuhintaisia, ja joukosta löytyy ajoittain runsaastikin edullisia ale-tuotteita.

Aretha & Big Oliver www.bigoliver.fi: Yrityksellä on myös myymälä Lahdessa. Verkkokaupassa on tarjolla tasapuolisesti suuria kokoja niin naisille kuin miehille kaikissa vaatekategorioissa. Verkkokaupasta löytyy kaikenikäisille runsaasti muodikasta vaatetta, naisten kokoon 60 ja miesten kokoon 8XL saakka. Saatavilla on myös joitain erikoispitkiä vaatteita ja muutama pari miesten upeita kenkiä kokoon 52 asti.

Be Divine www.bedivine.fi: Kurvikkaiden naisten suuria kokoja välillä 44 – 60 tarjoavalla Be Divinella on myös myymälä Helsingissä. Tuotevalikoima ei ole järin laaja, koostuen lähinnä puseroista ja housuista arkikäyttöön, eikä alusvaatteita ole saatavana. Tuotteet eivät myöskään ole nettikauppojen halvimpia.
Na-clothing na-clothing.valmiskauppa.fi: Kotimainen nettikauppa, josta löytyy Rock & Goth-henkistä muotia kokoon 54 saakka. Tuotevalikoima vaihtuu jatkuvasti, ja samasta kaupasta löytyvät myös tyyliin sopivat asusteet ja korut. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia, ja yli 10 euron tilauksille saat ilmaisen toimituksen.

Englanninkieliset verkkokaupat:

Amazon www.amazon.co.uk: Englantilaiselta Amazonilta löytyy myös suurikokoista muotia, tosin sitä ei ole eroteltu omaksi mallistokseen. Naisten vaatetta on saatavilla kaikissa kategorioissa jopa kokoa 62, niin alusasuja kuin hääpukujakin. Miesten vaatetusta löytyy niin ikään arjesta juhlaa kokoon 5XL / 70 tuumaa asti. Amazonista ovat saatavilla myös naisten kengät kokoon 46,5 ja miesten kokoon 48 saakka. Myös turva-, työ ja juhlakenkiä löytyy runsaasti. Hintataso on kohtuullinen, ja aletuotteita on aina saatavilla.

Asos www.asos.com: Englantilainen asos myy vuodesta 2000 alkaen persoonallista, värikästä muotia myös isoille naisille kokoon 56 saakka, ”asos Curve”-mallistona. Saatavana ovat mm. puserot, topit, jakut, takit, housut, hameet, alusasut, uima-asut ja asusteet, niin arkeen kuin juhlaan. Miesten vaatetta löytyy vain XXL-kokoon asti. Hintatasoltaan asos on kohtuullinen, ja Outlet-sivulta saatat löytää vaatetta jopa 70 % alennuksella. Voit katsella vaatetta mallin päällä ”catwalk”-videona. Sivustolta löytyy myös äitiysvaatetta ja kosmetiikkaa. Toimitus Suomeen on ilmainen, eikä sinun tarvitse murehtia tullimaksuista. Asos alennuskoodeja on tarjoalla aina silloin tällöin.

Ulla Popken www.ullapopken.eu/en: Saksalaisen Ulla Popkenin historia ulottuu vuodelle 1880. Tänään yrityksellä on sekä myymälöitä 27 maassa, että verkkokauppa. Suomessa Ulla Popken-myymälä löytyy Kempeleeltä. Verkkokaupan korkealaatuinen, tyylikäs vaatevalikoima on laaja kaikissa kategorioissa, ja naisten kokoja löytyy välillä 42 – 68, miesten aina 7XXL:ään saakka. Muoti kattaa kaiken alusvaatteista urheiluasuihin ja juhlamekkoihin. Myös Ulla Popken on hinnoiltaan kohtuullinen, ja aletuotteitakin on aina saatavilla. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös asusteet ja kodin tekstiilit. Toimituskulut Suomeen ovat 16,95 €.

Yours Clothing www.yoursclothing.co.uk: Englantilainen, naisten suuriin kokoihin erikoistunut yritys, jolla on sekä myymälöitä Isossa-Britanniassa, että verkkokauppa. Kokoja on saatavana välillä 44 – 62. Trendikästä väriloistoa löytyy niin arkeen kuin elämän tärkeisiin hetkiin; kaikki vaatekategoriat ovat hyvin edustettuina. Catwalk tarjoaa mahdollisuuden katsoa, kuinka vaatteet ”elävät” mallin päällä. Yours:in hintataso on edullinen, ja huimia alehintojakin löytyy. Tarjolla on myös alennuskoodeja. Sivustolta löytyy myös asusteita.

Bravissimo www.bravissimo.com: Englantilainen verkkokauppa, joka vuodesta 1995 erikoistuu naisten alus-, yö- ja uima-asuihin. Kokoja on saatavana D-KK-kupeilla. Asut ovat naisellisen kauniita, ja malleja on saatavana niin tyttömäiseen kuin klassiseen makuun. Tuotteet ovat hinnaltaan kohtuullisia. Kauppa tarjoaa 28 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

Evans www.evans.com: Englantilainen yritys, jolla 330 myymälää UK:n alueella ja verkkokauppa. Naisten vaatetta löytyy kokoon 56 saakka. Vaatteet soveltuvat keski-ikäisille, tai naisille, jotka haluavat pukeutua herättämättä huomiota. Evansin alus- ja yöasut soveltuvat myös tyttömäisempään makuun. Valikoima on suhteellisen laaja, ja kaupan hintataso on kohtuullinen.

New Look www.newlook.com : Niin ikään englantilainen kauppa, joka erikoistuu suurien kokojen osalta naisten muotiin. Plus Size-sivuilta löytyy kokoja numeroon 56 saakka kaikista vaatekategorioista. Pitkille, yli 175 cm naisille on saatavana erikseen mitoitettuja housuja ja hameita. New Look on edullinen ostospaikka, josta löytyvät samalla asusteet, kengät sekä teinien- ja miesten normaalikoot. Kaupalla on poikkeuksellisesti 28 päivän palautusoikeus, ja yli 65 euron tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

M & Co www.mandco.com: Englantilainen yritys, jolla myymälöitä UK:ssa jo vuodesta 1962 lähtien. Naisille löytyy suuria kokoja numeroon 52 asti Plus-malliston sivuilla. Saatavilla on niin klassista kuin trendikästä muotia. Valikoimaan kuuluvat takit, housut, puserot, mekot ja hameet. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia, ja toimitus Suomeen maksaa 7,50 £.

Walk Talk www.walktalk.co.uk: Miesten isokokoisiin kenkiin ja vaatteisiin erikoistunut englantilainen kauppa, josta löytyvät myös pitkien miesten suuret koot. Kenkävalikoima on suuri, jalkineita on lenkkareista ja työkengistä juhlakenkiin ja sandaaleihin, ja numeroita löytyy kokoon 54 asti (20 UK). Vaatepuolelta voit valita niin farkkuja, puseroita, housuja kuin pukujakin, koot yltävät 44 tuumaan ja 60:een. Walk Talkin tuotteilla on hintahaitari, joka ulottuu todella edullisista aletuotteista kalliisiin merkkikappaleisiin. Kauppa tarjoaa 60 päivän palautusajan ja toimitus Suomeen maksaa 18 £.

Ja mikäli tarvitset jotain todella erikoista vaatetta, kannattaa tutustua mittatilausvaatteita valmistaviin yrityksiin, joita löytyy netistä helpolla.

Avainsanat: ,

Yksi vastaus käyttäjälle “Plus-kokoista muotia verkkokaupoista”

  1. Lippis sanoo:

    Kiitos tiedoista, mutta Walk Talk ei enää ole toiminnassa, tai ainakin heidän nettiosoitteensa oli myynnissä.. 🙁

Vastaa