Kengät verkkokaupasta

Vaatteiden ja kenkien osto verkkokaupasta lisääntyy koko ajan hurjaa vauhtia. Ajattelimme verrata hieman eri kenkäkauppoja verkossa ja käydä läpi kenkien ostoon liittyviä ydinkysymyksiä. Suurin kitka kenkäkaupassa verkon kautta on varmasti ollut kenkien sovittaminen – nykyään monet kenkäkaupat verkossa poistavat tuota kitkaa kuitenkin ilmaisella palautusoikeudella.

Kenkien osto verkosta on edullista ja valikoimat aivan eri luokkaa kuin useimmissa kivijalkakaupoissa. Toimituskulut ovat usein ilmaisia ja erilaisilla alennuskoodeilla saa joko lisää alennusta tai esim. ilmaisen toimituksen. Tutustuimme seuraaviin kenkäkauppoihin tätä artikkelia varten: Brandos, Heppo ja Spartoo.

  1. Suuri valikoima: Verkkokenkäkaupoilla on varastossaan todella suuret valikoimat – esimerkiksi Brandosilla on yli 21 tuhatta eri kenkämallia lähes viideltäsadalta eri brändiltä.
  2. Ilmainen toimitus: Sekä Heppolla, Brandosilla, että Spartoolla on ilmainen toimitus (tosin Spartoon tapauksessa ilmainen toimitus edellyttää yli 60€ tilausta). Kaikki kenkäkaupat panostavat myös toimituksen nopeuteen.
  3. Ilmainen palautus: Kenkien sopivuus on aina yksilöllistä ja kaupat ovatkin huomanneet, että ilmainen palaustus on hyvä kilpailukeino. Heppo.fi:llä on 14 päivän palautusoikeus ja Brandosilla ja Spartoolla 30 päivän. Varsinaista syytä palautukselle ei kaivata, vaan tuotteen on vain oltava käyttämätön ja pakkauksen ehjä.
  4. Hyvät kuvat: Kaikki kaupat ovat panostaneet merkittävästi hyvin kuvien ottamiseen kengistä ja kenkiä pystyy katselemaan useasta näkökulmasta. Verkkokaupat myös ilmoittavat mikäli kenkien koko on erityisen pieni tai suuri.
  5. Muiden käyttäjien vinkkejä: Ainakin Brandosissa muut käyttäjät voivat antaa kommentteja kengistä.

 

Avainsanat: , , ,

Vastaa