Singles Day alennuksia huomenna 11.11.2016

Huomenna 11.11. on useilla verkkokaupoilla suuria alennuksia Singles Dayn kunniaksi. Singles Day (11.11) on alkujaan Kiinan yliopistomaailmasta lähtöinen merkkipäivä – päivämäärähän koostuu pelkistä ykkösistä. Yliopistoperinteistä se laajeni internetin myötä yleiseksi juhlapäiväksi jolloin mm. järjestetään sokkotreffejä sinkkuudesta pois pääsemiseksi.

Kuten moni muu asia, niin Singles Day muuttui jossain vaiheessa kaupalliseksi päiväksi Kiinassa.

Nyt verkkokauppiaat Suomessakin ovat lähteneet tähän mukaan ja moni avaa marraskuun Black Friday kauden jo nyt Singles Daynä alennuskoodein ja tarjouksin. Esimerkkejä tälläisistä verkkokaupoista on esim. Stockmann, Power ja Verkkokauppa.com.

Perinteet liikkuvat maarajojen yli nopeasti ja toisaalta ne myös kaupallistuvat nopeasti. Saa nähdä miten suuri kaupallinen ilmiö Singles Daystä tulee. Black Friday rantautui Suomeen kunnolla useampi vuosi sitten ja löi vuonna 2015 läpi kunnolla. Vuoden 2016 Black Friday on varmasti vielä viime vuotta suurempi tarjousspektaakkeli.

 

Avainsanat: , , , ,

Vastaa